Servicetraining Servicetools D-Checker en VRV-Checker

Inhoud:
De software installeren en de checker aansluiten op verschillende systemen. Daar begint het mee. Vervolgens krijgt u uitleg over de werking van de software en leert u hoe u de waarden kunt uitlezen en opslaan. U leert welke variabelen belangrijk zijn en hoe u deze moet interpreteren. In het praktijkgedeelte sluiten we de checker aan op een werkend systeem. Aan u de vraag de verkregen informatie toe te passen.

Aan het eind van de dag kunt u:
De software installeren, de checker aansluiten op verschillende systemen en waarden uitlezen en interpreteren.                   

Bedoeld voor: 
Servicemonteurs die regelmatig werken met splitsystemen, VRV-systemen, Daikin Altherma systemen en/of ZEAS en Conveni-Pack.

 

Duur:
1 dag van 09.00 uur – 16.00 uur

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Noodzakelijke voorkennis:
U heeft basiskennis van splitsystemen en VRV-systemen, Daikin Altherma systemen en Koudetechniek. Daarnaast bent u in het bezit van één of enkele Daikin trainingscertificaten: Servicetraining Split-, Multisplit, SkyAir-systemen en luchtbehandeling, Servicetraining VRV, Servicetraining Daikin Altherma, of Servicetraining ZEAS & ConveniPack.

Annuleren:
Heeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal twee werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt €150,- (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in