Servicetraining iTouch Manager - Expert

Inhoud:
Tijdens deze training wordt u uitgelegd hoe u op slimme wijze het Mini-gebouwbeheersysteem (GBS), de iTouch Manager (iTM) kunt gebruiken om het gebouwbeheer te optimaliseren. Aan bod komt o.a. hoe interlocks (logische schakelingen) gemaakt kunnen worden, alle details van de timerinstellingen worden doorlopen, automatisch schakelen tussen koelen/verwarmen en het toepassen van de optionele WAGO-modules met de daarbijbehorende do’s en don’ts. Vervolgens gaat u met praktijkoefeningen zelf aan de slag, waarin WAGO-modules worden aangesloten en geconfigureerd in iTM. Tevens doorlopen we het proces van integreren van een iTM in een Ethernet netwerk, de toegang op afstand, de e-mailfunctie en het maken van een grafische omgeving in een intelligent Touch Manager.

We benutten deze dag ook om bepaalde zaken, waar u tegenaan loopt in de praktijk, verder uit te diepen.

Producten:
intelligent Touch Manager (iTM)

Bedoeld voor: 
Ervaren monteurs die regelmatig werken met Split-, VRV- en/of ZEAS & Conveni-Pack- systemen en zelfstandig intelligent Touch Managers in bedrijf gaan stellen en onderhouden.

 

Duur:
1 dag van 09.00 uur - 16.00 uur

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 8 deelnemers

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Vereisten:
Ervaring met VRV-systemen. In bezit van certificaat Servicetraining VRV - Basis en iTM - Basis.

Annuleren:
Deelname aan deze training is gratis. Heeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 2 werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt € 450,00 (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in