Warmtepompen Basis training - Installatie en in bedrijf stellen (2 dagen + hotel)

Warmtepompen Basis training - Installatie en in bedrijf stellen is een tweedaagse training. Tijdens deze training komen alle aspecten aan bod voor het installeren en in bedrijf nemen van de installatie. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

Dag 1 – Voorbereiding & Installatie
Met behulp van de Business Portal bespreken we welke informatie in de verschillende handleidingen te vinden zijn. Met diverse oefeningen gaan we het elektrische aansluitschema en het koeltechnisch ontwerp voorbereiden. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen en plaatsen van de binnen- en buitendelen. Welke afgiftesystemen zijn er en waar moeten we op letten bij het hydraulisch aansluiten hiervan.

Dag 2 – Voorbereiding & Inbedrijf stellen
Als de installatie is voltooid en de units zijn elektrisch, koeltechnisch en waterzijdig aangesloten, gaan we aan de slag met het in bedrijf stellen. Met behulp van de handleidingen gaan we alle instellingen doorlopen en een aantal settings zelf doen op aangesloten units. Als alles goed is gaan we proefdraaien met de unit en meten of alles goed is gegaan. Eventuele foutcodes op de display worden besproken. Uiteraard sluiten we deze training af met het opleveren en overdragen van de installatie.

Aan het eind van deze dag kunt u:
Zelfstandig een warmtepomp installeren en in bedrijf stellen.

Bedoeld voor:
Iedereen die warmtepompen installeert en in bedrijf stelt.

Duur:
Twee dagen van 09.00 uur - 16.00 uur, inclusief avondprogramma en een hotelovernachting

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Vereisten:
In bezit van F-gassen certificaat. U bent actief in het installeren en in bedrijf stellen van warmtepompsystemen.

Annuleren:
Deelname aan deze training is gratisHeeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 2 werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt € 1100,00 (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in