Warmtepompen Expert training - Service & Onderhoud (2 dagen + hotel)

Warmtepompem Basis training - Service & Onderhoud stellen is een tweedaagse training. Tijdens deze training behandelen we alle storingen, gaan we in detail in op de regeling en leren we problemen te herkennen en op te lossen. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

Dag 1 – Service & Onderhoud
Wat betekent de F-gassen wetgeving? Wat betekent dit voor het onderhoud? Hoe kunnen we goed onderhoud uitvoeren aan de units? Met behulp van de handleidingen gaan we onderhoud uitvoeren aan een unit en een draairapport opstellen. Ook gaan we meten en testen of de unit goed functioneert en kijken hoe we met de diverse instellingen de unit beter kunnen laten werken. We sluiten de training af met een toets. 

Dag 2 – Storingen
Deze dag gaan we de eigenschappen behandelen van alle componenten van de warmtepomp. We gaan metingen verrichten aan deze componenten en dit vergelijken met de data uit de handleidingen. Met behulp van onderdelentekeningen gaan we het juiste onderdeel opsporen, controleren en vervangen.

Aan het eind van deze dag kunt u:
Zelfstandig een storing oplossen en een defect verhelpen van een warmtepomp.Tevens kunt u de diverse tools gebruiken om de installatie uit te lezen en te verbeteren.

Bedoeld voor: 
Iedereen die service en onderhoud verleent aan een warmtepompsysteem.

Duur:
Twee dagen van 09.00 uur - 16.00 uur, inclusief avondprogramma en een hotelovernachting

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Vereisten:
In bezit van F-gassen certificaat. U bent actief in het installeren en in bedrijf stellen van warmtepompsystemen.

Annuleren:
Deelname aan deze training is gratisHeeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 2 werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt € 1100,00 (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in