VRV Basis Training - Installatie en in bedrijf stellen (2 dagen + hotel)

De VRV Basis training - Installatie en in bedrijf stellen is een tweedaagse training.Tijdens deze training komen alle aspecten aan bod voor het installeren en in bedrijf nemen van de installatie. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

Dag 1 – Voorbereiding & Installatie
Met behulp van de business portal bespreken we welke informatie in de verschillende handleidingen te vinden is. Met diverse oefeningen en VRV Express gaan we het elektrische aansluitschema en het koeltechnisch ontwerp voorbereiden. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen en plaatsen van de binnen- en buitendelen. Met het VRV simulatie programma gaan we vervolgens de units elektrisch en koeltechnisch aansluiten.

Dag 2 – Voorbereiding & In bedrijf stellen
Als de installatie is voltooid en de units zijn elektrisch en koeltechnisch aangesloten, gaan we aan de slag met het in bedrijf stellen. Met de diverse handleidingen en software gaan we bereken hoeveel gram koudemiddel we moeten bijvullen voor een juiste werking. Met oefeningen gaan we de instellingen testen om te kunnen vacumeren en lektesten. Als de alle binnen delen zijn geadresseerd gaan we aan de slag met de “testrun”.Eventuele foutcodes op de display worden besproken. Uiteraard sluiten we de training af met het opleveren en overdragen van de installatie.

Aan het eind van deze dag kunt u:
Zelfstandig een VRV-systeem installeren en in bedrijf stellen.

Bedoeld voor:
Iedereen die VRV-systemen installeert en in bedrijf stelt.

Duur:
Twee dagen van 09.00 uur - 16.00 uur, inclusief avondprogramma en een hotelovernachting

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Vereisten:
In bezit van F-gassen certificaat. U bent actief in het installeren en in bedrijf stellen van VRV-systemen.

Annuleren:
Deelname aan deze training is gratis. Heeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 2 werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt € 1100,00 (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in