VRV Expert Training - Service & Onderhoud (2 dagen + hotel)

De VRV Expert Training - Service & Onderhoud is een tweedaagse training.Tijdens deze training behandelen we alle service tools, gaan we in detail in op de regeling en leren we problemen te herkennen en op te lossen. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

Dag 1 – Service Tools
Vandaag worden de divers tools besproken die we beschikbaar hebben voor de VRV installatie. We gaan de software installeren en de checker aansluiten op verschillende systemen. Vervolgens krijgt u uitleg over de werking van de software en leert u hoe u de waarden kunt uitlezen en opslaan. U leert welke variabelen belangrijk zijn en hoe u deze moet interpreteren. In het praktijkgedeelte sluiten we de checker aan op een werkend systeem. Aan u de vraag de verkregen informatie toe te passen.

Dag 2 – Storingen & Onderhoud
Met behulp van de handleidingen gaan we de storingen herleiden en bespreken. Met de storingstabellen in de hand gaan we ook storingen opsporen en oplossen. Met behulp van. onderdelen tekeningen gaan we het juiste onderdeel opsporen, controleren en vervangen. Ook als de unit juist functioneert is onderhoud verplicht en noodzakelijk. Waarom en hoe moet onderhoud uitgevoerd worden? We sluiten deze training af met een toets. 

Aan het eind van deze dag kunt u:
Zelfstandig een storing oplossen en een defect verhelpen van een VRV-systeem.Tevens kunt u de service tools gebruiken om de installatie uit te lezen en te verbeteren.

Bedoeld voor:
Iedereen die service en onderhoud verleent aan een VRV-systeem.

Duur:
Twee dagen van 09.00 uur - 16.00 uur, inclusief avondprogramma en een hotelovernachting

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Trainingslocatie:
Daikin Nederland, Capelle aan den IJssel

Vereisten:
In bezit van F-gassen certificaat. U bent actief in het installeren en in bedrijf stellen van VRV-systemen.

Annuleren:
Deelname aan deze training is gratisHeeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 2 werkdagen van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt € 1100,00 (exclusief BTW) in rekening te brengen.

Routebeschrijving Capelle aan den IJssel

Geef uw startpunt in