Voorwaarden

 

Theorie en praktijk

Tijdens de trainingen is er naast de theorie volop aandacht voor de praktijk. Er worden praktijksituaties nagebootst en u voert leerzame opdrachten uit. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Locaties

De trainingen worden georganiseerd op de volgende locatie:

Hoofdkantoor Daikin Nederland

Fascinatio Boulevard 562

2909 VA Capelle aan den IJssel

Faciliteiten

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. ‘s Middags serveren wij een uitgebreide lunch en na afloop krijgt u de lesstof mee.

Duur en data

Alle trainingen starten om 09.00 uur. Afhankelijk van de training, duurt deze tot 13.00 uur of 16.00 uur. De meest uitgebreide en actuele informatie met betrekking tot de data van de trainingen vindt u op terug per training op de website.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere van onze trainingen via de button Aanmelden. U vindt de button per training op de website.

Annuleren

Heeft u zich ingeschreven voor een training, maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Laat het ons dan minimaal 48 uur van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt €150,- (exclusief BTW) in rekening te brengen. Uw annulering kunt u per e-mail sturen naar marketing@daikin.nl.

Maatwerk

Als ons reguliere aanbod niet het antwoord is op de specifieke trainingsbehoefte binnen uw bedrijf, kunnen wij natuurlijk ook maatwerk verzorgen. Laat het ons weten; wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze marketing afdeling. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken per telefoon op het telefoonnummer 088 324 54 75 of per e-mail op marketing@daikin.nl.